WELCOME






'WELCOME TO MY BLOG
SUASANA SENJA'

KAWAN-KAWAN

PENGIKUT TEGAR

10 November 2010

ANIME

post ni khas kepada yang ada minat kepada anime.
aku sebenarnya tak la fanatik sangat anime, ada certain anime je aku layan.

aku nak mintak tolong daripada kamu orang yang fanatik ni tolong aku.
bagi la link @ web aku nak download anime.

anime aku yang dah tertinggal
1) fairy tail
2) koleksi-koleksi gundam (00,destiny dll)
3) naruto shipudden
4) 1 peace

kalau ada anime best jugak orite jugak.
aku berharap sangat ada la yang tolong ye.

jasa mu akan aku kenang sampai anime itu habis..kuikuikui...=)

2 comments:

pessa said...

mangastream.com

mohd zaki said...

tu manga, anime ada ke pessa?...btw tq helping me