WELCOME






'WELCOME TO MY BLOG
SUASANA SENJA'

KAWAN-KAWAN

PENGIKUT TEGAR

10 November 2010

inspira

akhirnya, bagi sesiapa yang meminati mitsubishi lancer 2.0GT
sekarang boleh la bergaya ala-ala lancer sikit dengan proton inspira baru keluaran ke-15 proton holding ini.

harga jualan rm 79K mendekati rm80K sampai rm 91K.(maklumat lanjut kunjungi wakil proton terdekat).

selama ini aku ada la perasan waja yang solek macam inspira, iswara yang solek macam bmw...bagi aku la kan, mcm tak berbaloi je beli bodykit tu. alang-alang menyeluk pekasam, baik makan asam..
eh salah pulak.

kira ok la proton keluarkan model ni. mungkin pada sesetengah orang kutuk yang proton kacuk lancer. tapi bg aku la kan, secara kasar bukan itu pokok nya.

pokoknya teknologi yang proton dapat untuk mengeluarkan proton inspira ni.
lepas ni confirm model baru lebih lain, elegan dan menarik menggunakan kacukan teknologi negara luar.



lepas ni masuk facelift cantik sikit, kira ok la tu. gaya mutu dia bukan macam plastik.
cuma harap-harap mutu dia bertambah la setelah bertahun-tahun menjadi pengeluar kereta negara. support malaysia brand guys...huhu..


40 % ciri-ciri dalam kereta ni malaysia yang support eg: pemasangan dll. kalau 100% la kan import, mahal la. bila mahal mula la orang cakap lebih. walhal kos sekarang dah mahal nak mampus.

esok or lusa aku nak try la kereta ni, so pape aku update performance dia nanti.
naza forte aku dah try, lepas ni nak try proton inspira.

tak dapat beli pegang stereng pun jadi la ek...haha...

2 comments:

missrivebell mumun said...

beli lah.. nanti boleh bg sy pinjam.. =)

mohd zaki said...

perghhh..beli gune daun ke?...haha