WELCOME






'WELCOME TO MY BLOG
SUASANA SENJA'

KAWAN-KAWAN

PENGIKUT TEGAR

15 April 2011

istemewanya kita


istimewanya kita sedang kita tidak sedar akan keistimewaan kita.
setiap orang di cipta dengan setiap ciri-ciri yang tidak akan sama untuk setiap orang.
riak wajah kita akan memainkan peranan sejajar dengan hasrat 
@ suara hati kita.

model: alesya damiah..


 riak muka: no respond.
ketika diambil gambar.
mungkin dalam hati dia berkata: ape yang sedang berlaku ni?..
daripada riak wajah nya kita tahu dia sedang berfikir.


riak: merajuk
bila masa perasaan ingin tahu muncul dia berkata, ini apa?..
dan bila tidak di endah, mula lah riak wajah ni muncul.

keistimewaan setiap insan adalah unik untuk di perkatakan.

bagi aku riak wajah yang spontan tu adalah datang daripada hati.
dan bila nak pose sometime we hiding something.

aku lebih suke snap wajah orang...

kisah terbaru aku snap, wajah-wajah orang yang serius bekerja.
samapai jumpa lagi.

dalam office pun on9..ape la nak jadi dengan aku ni...
taubat... 
wasalam..